Vuurwerkshow van Pyromax JVE Firework Events…

vuurwerkshow

VUURWERKSHOW - De organisatie van een onvergetelijk spectaculaire vuurwerkshow is de specialiteit van JVE Firework Events.
Al méér dan 20 jaar zijn we in Nederland, maar ook België en Duitsland, druk in de weer met professioneel vuurwerk voor de organisatie van een spectaculaire vuurwerkshow. Een vuurwerkshow naar een zinderende finale spelen is onze passie.

Het ontstaan van JVE Firework Events ligt in de negentiger jaren, toen de Edese Jaco van Seventer, gedreven door de passie voor mooie vuurwerk evenementen, zijn vuurwerk bedrijf uitbreidde met de organisatie van vuurwerkshows voor tal van evenementen. Als professioneel vuurwerk bedrijf timmerde hij aan de weg onder de naam Jaco Vuurwerk Evenementen (JVE) en liet dit bedrijf met veel energie en passie groeien.
Daarnaast houdt het bedrijf zich al enkele decennia bezig met de verkoop van vuurwerk aan de consument.

Betere vuurwerkshow

vuurwerkInmiddels is de realisatie van vuurwerk evenementen overgedragen aan de goed opgeleide en ervaren crew van Jaco. Deze heeft al vele jaren de vuurwerkshows voor JVE uitgevoerd en sinds januari 2010 werd besloten dat het bedrijf definitief onder hun leiding verder gaat. Christiaan Huigen is een gepassioneerd organisator van de betere vuurwerkshow en heeft al menig groot vuurwerk evenement gerealiseerd. Een gekwalificeerde groep medewerkers staan hem hier in bij.

Naast de buiten vuurwerk spektakels biedt JVE Firework Events ook een scala van mogelijkheden op het gebied van binneneffecten, (bedrijfs)openingen en podiumeffecten, dance events, festivals, etc.. (denk hierbij aan confettikanonnen, podiumbranders / of buhnebranders, etc.)
U kunt de expertise van JVE Firework Events inzetten voor bijvoorbeeld uw braderie, festival, evement, kermis en iedere denkbare party zoalsbruiloften en jubilea.
Daarmee is JVE Firework Events een all-round en professioneel vuurwerk show bedrijf waarbij de passie voor professioneel vuurwerk en de bedreven- en deskundigheid van de medewerkers de garantie geven voor een schitterende vuurwerkshow !!!

Vuurwerkshow? Wij informeren u graag over professioneel vuurwerk!

Voor vragen kunt u mailen middels ons contact formulier of bel even met  Christiaan: +31 6 43 53 14 87